Türkiye'den Dünyaya Yolculuk

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD), sektördeki yatırım fırsatlarını teşvik etmek

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD), sektördeki yatırım fırsatlarını teşvik etmek ve yabancı yatırımcıların ilgisini çekmek için Türkiye'nin MIPIM'deki turizm potansiyelini ortaya koydu. Uluslararası platformda referans bir kurum olarak TTYD Başkanı Oya Narin, “İpek Yolu'nun Haritalandırılması, Türkiye'den Dünyaya Yolculuk” isimli fuarda panel oturumunda konuşma yaptı. kendi üyeleri.

TTYD, Avrupa'da gerçekleştirilen üç büyük turizm fuarında Türkiye'nin yatırım fırsatlarını tanıttı. 4-6 Mart tarihlerinde Berlin'de düzenlenen IHIF (Uluslararası Otel Yatırımları Forumu) ve 6-10 Mart tarihlerinde ITB Berlin (Uluslararası Berlin Turizm Fuarı) 'ndan sonra TTYD, MIPIM'e katıldı.

TTYD'nin fuardaki durakları büyük ilgi gördü. Fuarın Türkiye bölümü Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki tarafından açılmış, bu yıl Türkiye'den 250 firma katılmıştır. TTYD'nin durağını ziyaret eden Özhaseki, yabancıların Türkiye'de turizm yatırımlarını nasıl gördükleri konusunda yetkililerden bilgi aldığını söyledi.

SEEWORLD TÜRKİYE Türkiye'den Dünyaya Yolculuk SEEWORLD TÜRKİYE,Türkiye, Turizm, Yatırımcıları, Derneği, (TTYD), sektördeki, yatırım, fırsatlarını, teşvik, etmek,Türkiye, Turizm, Yatırımcıları, Derneği, (TTYD), sektördeki, yatırım, fırsatlarını, teşvik, etmek, ve, yabancı, yatırımcıların, ilgisini, çekmek, için, Türkiye'nin SEEWORLD TÜRKİYE Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD), sektördeki yatırım fırsatlarını teşvik etmek Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) sektördeki yatırım fırsatlarını teşvik etmek ve yabancı yatırımcıların ilgisini çekmek için Türkiye'nin